Desert inima de piscoturi cu hrisca si morcovi

de Bucataras Diana in Prajituri, 15 Mar 2018 | 2575 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g hrisca
  • 2 morcovi
  • 2 cutii compot de mandarine
  • 500 g ricota
  • 200 g piscoturi
  • 2 linguri zahar brun
  • 1/2 lingurita cardamon
  • 1 lingurita ghimbir
  • pudra de roscove
  • 1/2 portocala
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert inima de piscoturi cu hrisca si morcovi:

Punem hrisca la fiert in apa cat sa o acopere, iar intre timp curatam morcovii, ii dam pe razatoare si punem mandarinele din compot la scurs. Cand este gata hrisca (cand a abosorbit toata apa), o luam de pe foc si o lasam sa se racoreasca. Amestecam hrisca cu morcovul ras, mandarinele din compot si cu ricota si le dam la robot sau le blenduim pana devin o pasta. Adaugam zaharul, cardamonul si ghimbirul si omogenizam.

Asezam piscoturile inmuiate in compot de mandarine, intr-o tava in forma de inima (daca nu avem folosim orice tava), apoi le acoperim cu pasta de hrisca. Punem inca un rand de piscoturi si apoi un rand de pasta de hrisca. Pudram cu praf de roscova si decoram cu felii de portocala.

Dam la rece pana la servire.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inima de piscoturi cu hrisca si morcovi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Amandine