Desert inghetata cu mascarpone si cafea

de -Licurici- in Dulciuri, 27 Iun 2017 | 5469 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g mascarpone
  • 100 ml frisca lichida
  • 3 linguri zahar pudra
  • 4 lingurite cafea solubila (ness)
  • 1 lingurita zahar brun
  • 1 lingurita de apa
  • 8-10 piscoturi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert inghetata cu mascarpone si cafea:

Se freaca 2 lingurite de ness cu o lingurita de zahar brun si o lingurita de apa, apoi se amesteca cu un pahar cu apa.

Mascarponele se freaca cu 3 linguri de zahar pudra, iar frisca se bate nu foarte tare, apoi se amesteca cu doua lingurite de ness.

Se incorporeaza mascarponele, putin cate putin, in frisca.

Jumatate din compozitie se pune intr-o caserola, apoi un strat de piscoturi inmuiate in ness si restul de compozitie.

Se da caserola cateva ore la frigider, apoi se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetata cu mascarpone si cafea" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]