Desert inghetata cu ciocolata si mango

de Lau in Dulciuri, 7 Iul 2017 | 2965 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g frisca
  • 3 linguri lapte condensat
  • 300 ml lapte
  • 1 lingura amidon
  • 2 linguri zahar
  • 2 linguri margarina
  • 100 g mango (desihidratat)
  • 100 g ciocolata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert inghetata cu ciocolata si mango:

Intr-o cratita, punem laptele, zaharul, amidonul, margarina. Amestecam, punem pe foc, amestecand continuu pana ce se ingroasa ca o budinca, lasam sa se raceasca dupa care amestecam cu laptele condensat, mango si ciocolata taiata cubulete.

Mixam frisca pana ce isi dubleaza volumul, adaugam crema de lapte, amestecam si turnam intr-un vas pe care il vom da la congelator cateva ore.

Scoatem inghetata 10 min si cu lingura formam bile de inghetata, le dam din nou la congelator 10 min.

Eu am oprit aluat de fursecuri (voi puteti folosi felii de cozonac sau de pandispan), am invelit fiecare bila de inghetata in aluat, le-am tavalit prin faina dupa care le-am prajit in baie de ulei.

Le scoatem pe un servetel absorbant si servim imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetata cu ciocolata si mango" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]