Desert gogosi din gris cu ciocolata

de gaby_gabytza in Prajituri, 6 Mar 2019 | 3511 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g gris
  • 1 lgt praf de copt
  • 70 g zahar
  • 50 g unt
  • 150 ml lapte
  • un praf de sare
  • decor
  • 1 ciocolata
  • 30 g unt
  • bombonele pentru decor
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert gogosi din gris cu ciocolata:

Punem untul la topit, apoi adaugam laptele si lasam pe foc pana se incalzeste laptele.

Intr-un bol amestecam grisul, zaharul, sarea si praful de copt. Facem o gaura in mijloc si adaugam crema de lapte. Framantam un aluat usor lipicios si elastic.

Rupem bucatele mici din aluat, dar sa avem mainile date prin faina si formam o biluta dupa care dam forma gogosi. Dupa ce le-am facut, le bagam in uleiul incins si le prajim pe ambele parti dupa care le scoatem pe un servet uscat si curat. Lasam sa se raceasca.

Topim ciocolata cu untul pe baie de aburi.

Luam cate o gogoasa si o dam prin ciocolata doar pe o parte. Decoram cu bombonele si le dam la rece sa se intareasca un pic ciocolata si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert gogosi din gris cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 360 lei
1799.99 lei
1439.99 lei

COMENTARII (12)

-Licurici- 1

07.03.2019, 13:07

gaby_gabytza 1

08.03.2019, 15:57

Va multumesc 🤗🤗

Rocsi 1

09.03.2019, 21:01

Cu gris nu am mancat niciodata, dar suna interesant!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]