Desert fursecuri margarete

de Lau in Dulciuri, 22 Dec 2018 | 5557 vizualizari

 

Reteta romaneasca

 

INGREDIENTE

  • 2 cani de vin alb
  • 2 cani untura
  • 1 cana bors
  • un praf de sare
  • 100 g zahar
  • 25 g drojdie
  • coaja de portocala
  • coaja de lamaie
  • esenta de rom
  • rahat
  • zahar pudra
  • o forma crestata sub forma de floare
Portii: 100
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri margarete:

Intr-un bol mai mare adaugam vinul,drojdia,untura si borsul,se amesteca dupa care adaugam,esenta si cojile date prin razatorea mica.

Adaugam zaharul,sarea,si treptat faina pana ce rezulta un aluat omogen si nelipicios.

Rahatul il taiem cubulete.

Tapetam tava cu hartie de copt si cu ajutorul formei formam margaretele,impingad aluatul prin forma,care il vom aseza in tava.Luam cate o bucatica de rahat si apasam unsor in mijloc,

Le coacem pana ce se rumenesc frumos,in cuptorul incalzit.Le dam prin zaharul pudra ..

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri margarete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]