Am vrut sa fac fursecuri cu ciocolata si mama a cautat pe net si a gasit reteta la Andreea Andrei pe FB. Le-am facut eu cu manutele mele si au iesit super bune.
"Retete de vara"
Untul la temperatura camerei l-am pus in vasul mixerului impreuna cu zaharul brut si zaharul alb. Am pornit mixerul si am lasat sa se amestece. Am pus apoi si zaharul vanilat si oul si galbenusul. Am continuat mixarea. La sfarsit am adaugat faina si bicarbonatul de sodiu si am mixat mai departe. Dupa ce s-a omogenizat aluatul, am oprit mixerul. Am adaugat dropsurile de ciocolata si am amestecat cu spatula.
Am tapetat tava de la cuptor cu hartie de copt. Am rupt din aluat bucati pe care le-am modelat intre palme dandu-le o forma rotunda, de marimea unei nuci mai mari. Le-am asezat in tava la distanta intre ele.
Le-am dat la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 9-11 minute. Cand au inceput sa se maroneasca usor pe margini, am scos tava din cuptor. Se pot servi asa cum sunt sau se pudreaza cu zahar.