Desert cu piersici (reteta nr. 100)

de aalliinnaa07 in Dulciuri, 3 Noi 2013 | 4243 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g foietaj
  • 1 lingura scortisoara
  • 3 linguri gem de caise
  • 2 linguri nuca de cocos
  • piersici sau caise din compot
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu piersici (reteta nr. 100):

Piersicile le punem la scurs, dupa ce s-au scurs le presaram cu scortisoara.

Foaia de aluat se taie in dreptunghiuri egale.(eu am gasit aluat gata taiat)

Crestam aluatul in interior la 1 cm de margine.

Gemul de caise il amestecam cu o lingurita de apa calduta, ungem chenarul interior cu gem si presaram nuca de cocos, apoi asezam piersicile taiate in patru sau felii si le ungem cu gem de caise.

Dreptunghiurile le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si introducem tava in cuptorul incins 20-30 de minute. Dupa ce s-au racorit le presaram cu zahar.

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu piersici (reteta nr. 100)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert cu piersici caramelizate