Retete de post economice
Aluatul:
Umplutura:
Pentru pudrat:
Preincalzim cuptorul la 175 grade C.
Trecem arahidele si nuca prin robot, apoi le amestecam cu restul ingredientelor alocate umpluturii si cu pasta de macese. Amestecam sa se omogenizeze bine umplutura.
Uleiul si apa minerala se pun intr-un vas incapator, adaugam bicarbonatul, zaharul, esenta de vanilie, pudra de cacao, iar la final, faina cat cuprinde, pentru a obtine un aluat elastic ce nu se mai lipeste de maini.
Tapetam tavile cu hartie de copt.
Rupem bucati de marimea unui mar din aluat, il intindem cu suciotoarea pe masa infainata si il impartim apoi in 8 parti egale.
Punem cate o lingurita de umplutura, rulam cornuletele si le asezam in tava, lasand loc intre ele, pentru ca se vor umfla la copt.
Le coacem in jur de 20 de minute, le asezam pe un platou si le pudram cu zahar.
Pofta buna!