Desert cheesecake cu capsuni

de oanapl in Prajituri, 8 Mai 2017 | 3315 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  blat:
  • 300 g biscuiti digestivi
  • 125 g unt
  •  crema:
  • 600 g branza
  • 200 g smantana
  • 4 oua
  • 2 plicuri de zahar vanilat
  • 100 g zahar
  • 2 linguri de faina
  • 1 lingura coaja de lamaie
  • topping:
  • 300 g capsuni
  • 3 linguri zahar
  • ½ cana apa
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cheesecake cu capsuni:

Sfarami biscuitii si ii amesteci cu untul moale. Intr-o tava cu peretii detasabili, asezi hartie de copt, apoi asezi biscuitii amestecati cu untul si ii presezi bine. Amesteci toate ingredientele pentru cheesecake si torni compozitia peste blatul de biscuiti si dai tava la cuptor, la 120 de grade C, pentru aproximativ 60 de minute.

Fructele (inghetate) le fierbi cu 1/2 cana apa si cu zaharul, pe foc mic, aprox 15 minute.

 Dupa ce scoti tarta din cuptor, o lasi sa se raceasca o ora, apoi torni fructele. Dai la frigider 2 ore si o poti servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 200 lei
1699.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (14)

miki_a 1

09.05.2017, 17:31

Minunat! 🍓🍓🍓

oanapl 1

10.05.2017, 11:31

Va multumesc!

Rocsi 1

10.05.2017, 18:27

O super, super bunatate!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura negresa cu dovleac si glazura de ciocolata