Desert briose cu dovleac

de oanapl in Prajituri, 30 Oct 2017 | 3028 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g dovleac
  • 2 oua
  • 100 g unt
  • 80 g zahar
  • 200 g faina
  • 1/2 pliculet praf de copt
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • un praf de sare
  • 30 g stafide
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert briose cu dovleac:

Cureti dovleacul de coaja si de seminte si il tai bucati mici, apoi il pui la fiert intr-o oala cu o cantitate mica de apa, acoperit cu capac.Cand dovleacul este moale, scurgi apa si faci un piure pe care-l lasi sa se raceasca.

Bati untul spuma cu zaharul si un praf de sare. Adaugi zaharul vanilat si ouale treptat, mixand continuu. Incorporezi treptat faina cernuta cu praful de copt si piureul de dovleac, iar la final adaugi stafidele.

 Ungi si tapetezi cu faina formele de briose, torni compozitia si o introduci in cuptorul preincalzit pentru 25-30 de minute. Dupa ce s-au racit, le scoti din forma.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert briose cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de desert austriac