Desert bomboane Raffaello

de Cofetarul Vesel in Dulciuri, 1 Noi 2017 | 5286 vizualizari

 

Sunt niste bomboane foarte bune si va sfatuiesc sa incercati aceasta reteta!

 

INGREDIENTE

  • 400 de mililitri de lapte condensat
  • 200 de grame de nuca de cocos
  • 100 de grame de arahide fara coaja
  • 80 de grame de nuca de cocos pentru decor
Portii: 25
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert bomboane Raffaello:

Amestecam intr-un bol laptele condensat cu nuca de cocos pana vom obtine o pasta. Apoi vom pune compozitia la frigider pentru 30 de minute.

Dupa ce compozitia a stat la frigider, vom forma bomboanele, facand bilute mici in care vom pune cate o aluna sau o arahida, apoi le vom tavali  in nuca de cocos si le vom pune pe un platou. Apoi punem bomboanele la frigider pentru o ora, dupa le putem servi!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert bomboane Raffaello" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake Raffaello