Desert bomboane Raffaello

de Lau in Dulciuri, 25 Mai 2017 | 5519 vizualizari

 

Reteta pentru un picnic reusit

 

INGREDIENTE

  • 200 g nuca de cocos + 50 g pentru decor
  • 400 g lapte condensat (din cel gros)
  • 150 g alune
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert bomboane Raffaello:

Intr-un bol, adaugam nuca de cocos, laptele condesat si amestecam cu o lingura pana ce se incorporeaza bine. Acoperim cu o folie si lasam deoparte 15 minute.

Cu mainele umede, luam putin din compozitie, adaugam cate o aluna (prajite fara sare), formam bile.

Le tavalim prin nuca de cocos si le asezam pe un platou.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert bomboane Raffaello" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Raffaelo