Cus cus cu lapte - Desertul delicios al copilariei

de bucatarimcudiana in Mancare copii, 26 Apr 2011 | 28532 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Cus cus cu lapte - Desertul delicios al copilariei
  • 50 gr cus-cus
  • 2 cani de lapte fierbinte
  • un cub de unt
  • 2 linguri zahar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cus cus cu lapte - Desertul delicios al copilariei:

Cum se prepara Cus cus cu lapte - Desertul delicios al copilariei

Untul se topeste intr-o craticioara, in care se prajeste cus-cus-ul, se adauga laptele fierbinte si se fierbe bine cam 15 min, se adauga zaharul si gata.

Dupa ce oprim focul il acoperim si il mai lasam 10 minute, pentru ca el se mai umfla.

Un alt desert indragit al copilariei este si reteta de Budinca de orez cu afine, delicioasa si usor de pregatit sau Gris cu lapte, un dulce indragit. 

Iti recomandam si reteta de Lapte cu orez cu sos de capsuni.

 

TIPS-URI

1

cand il serviti se poate pune deasupra, miere, dulceata, gem, scortisoara

Daca ti-a placut reteta noastra "Cus cus cu lapte - Desertul delicios al copilariei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

RuxyRux 1

29.04.2011, 11:33

Delicios...dupa gustul meu pun si putina vanilie...super idee

bucatarimcudiana 1

29.04.2011, 11:46

ruxy ai dreptate am uitat sa pun vanilie pentru ca ma grabeam

adry88 1

06.05.2011, 16:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]