Cupcakes "After Eight"

de Criss in Prajituri, 14 Feb 2013 | 6743 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru briose: (din nou cea mai simpla reteta :) )
  • 3 oua
  • 100 g unt moale
  • 100 g zahar pudra
  • 60 ml lapte
  • 200 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 2 linguri cacao
  • Ganache de ciocolata:
  • 100 g ciocolata amaruie
  • 200 ml frisca
  • Ganache de ciocolata alba cu menta
  • 100 g ciocolata alba
  • 120 ml frisca
  • 1 lingura sirop de menta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cupcakes "After Eight":

Pentru cea mai simpla reteta de briose, se pun toate ingredientele intr-un bol si se mixeaza. Repartizam uniform compozitia rezultata in 12 cosulete si coacem aproximativ 25 minute.  Se pot insiropa, daca doriti. Eu am stropit fiecare briosa cu un sirop din apa + zahar + esenta de rom.

Topim ciocolata pe baie de aburi, adaugand frisca si punem crema la frigider pentru 1 ora. Dupa ce crema s-a racit, batem spuma cu mixerul.

Procedam la fel si cu ganach-ul de ciocolata alba .

Punem intr-un posh crema de ciocolata neagra si spritam pe fiecare prajitura. Peste crema de ciocolata neagra spritam crema de ciocolata alba cu menta. Ornam cu inimioare de ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cupcakes "After Eight"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

Criss 1

20.02.2013, 19:45

Multumesc mult dragele mele.

mirela0911 1

20.02.2013, 21:07

La multi ani si tot ce iti doresti!

luminita20_2006 1

23.02.2013, 11:02

arata delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]