Cum se fierbe porumbul

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 22 Iul 2013 | 3224 vizualizari

 

 Cum se fierbe porumbul

 

INGREDIENTE

  • 6 stiuleti de porumb
  • apa
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cum se fierbe porumbul:

Cum se fierbe porumbul. Curatam porumbul de panusi si de matase (partea maro din capatul porumbului).

Punem frunzele de la 3 stiuleti pe fundul vasului in care vom fierbe porumbul.

Asezam stiuletii intregi in oala, iar restul frunzelor peste ei, astfel incat sa-i acoperim.

Punem apa cat sa se acopere totul si lasam sa fiarba la foc mare pana cand furculita intra usor in porumb.

Dupa ce s-a fiert, scoatem porumbul din apa si punem la incins o tigaie de teflon/ceramica fara pic de ulei in ea.

Cand s-a incins, asezam porumbul, in lasam sa se rumeneasca frumos pe o parte, apoi pe alta si tot asa pana e complet rumen. 

Presaram sare dupa gust, apoi servim.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cum se fierbe porumbul" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]