Cuib de viespi cu budinca de ciocolata

de Lau in Prajituri, 8 Mar 2011 | 6396 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g faina
  • 1 ou pentru uns
  •  100 g zahar
  • un varf de sare
  • coaja de portocale
  • esenta de portocale
  • 50 ml ulei
  • 30 g drojdie
  • 1 plic budinca de ciocolata
  • 3 linguri zahar
  • 350 ml lapte
  • 200 ml apa calduta
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuib de viespi cu budinca de ciocolata:

Se pune faina intr-un castron mai mare, se face o gaura la mijloc, se adauga drojdia, uleiul, sarea, zaharul, esenta si coaja, 3 linguri de apa calduta si se amesteca bine cu un pic de faina. Se lasa 15 min sa faca basici, dupa care se framanta un aluat elastic fara sa se lipeasca de maini. Se lasa o ora la dospit intr-un loc cald.

Budinca se pregateste conform instruciunilor de pe plic, punem mai putin lapte decat scrie pe plic,se lasa la racit.

Se intinde o foaie groasa de 1 cm, se unge cu budinca de ciocolata se ruleaza cu grija, se taie fasii de 2 cm, se pun in tava unsa si tapetata cu faina. Le apasam putin cu degetele, le ungem cu oul batut, dam la cuptorul incalzit pana se rumenesc.

Se pudreaza cu zahar pudra

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuib de viespi cu budinca de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

MIUTA 1

09.03.2011, 18:10

gaby_gabytza 1

04.06.2011, 14:52

super

adry88 1

11.06.2011, 16:54

buni

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Islere cu fistic și cremă ciocofistichie

ieri la 10:34

Mâncare de mazăre cu pui - Gustoasă și sățioasă

ieri la 09:35

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

pe 10.02 la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

pe 10.02 la 11:10

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cuib de viespi