Crostoli

de Corinuta in Dulciuri, 2 Dec 2012 | 7202 vizualizari

 

Daca n-aveti ce face intr-o dupa-amiaza si aveti pe-acasa niste faina si niste frisca...a da si ulei, atunci purcedeti de faceti minunatii d-astea....o sa dispara cat ai clipi de pe farfurii, ca nu te mai saturi de ele. Vinovata-i
Miha
, ca m-am impiedicat de reteta ei astazi :))

 

INGREDIENTE

  • 200 ml frisca lichida (vegetala)
  • 250-270 g faina
  • ulei ptr prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crostoli:

Foaaaaarte simplu: se amesteca frisca cu faina, se framanta bine, se intinde o foaie subtire, dupa care va jucati cu pintenul putin.....taiati aluatul in forme.

Se incinge ulei cam de doua degete intr-o cratita si se prajesc minunile, nu mult, cat sa se rumeneasca, apoi se scot pe servetele de hartie sa se scurga de ulei. Acuma, daca va puteti abtine, nu le gustati in faza asta, ca nu se prajesc pe cum le-ai manca:))

Se pudreaza cu zahar praf, dupa ce s-au racit, se pozeaza si gata!

Pofta sa aveti, desi nu va trebuie, ca le mananci si cand esti satul de plesnesti, cu aceeasi pofta!

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Crostoli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Valclaudia 1

16.11.2013, 14:51

am facut si eu azi. Dupa reteta ta Grozave!!

Corinuta 1

16.11.2013, 15:06

Multumesc Clau! Si eu am facut de multe ori, se mananca la foc automat, nu prea raman pe a doua zi!

Cris2711 1

16.11.2013, 15:07

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crostoli