Crostoli

de nadina73 in Dulciuri, 13 Aug 2010 | 11615 vizualizari

 

Rapid usor si foarte gustos,sincer nu credeam ca din frisca cu faina sa iasa asa minunatii,e retat luata de aici http://adamache-laura.blogspot.com/2009/02/crostoli.html insa au am facut mai groasa foaia

 

INGREDIENTE

  • 500 ml frisca
  • 675 g faina
  • 5 vanilii
  • coaja rasa de la 1 lamaie
  • zahar pudra pt decor
  • ulei pt prajit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crostoli:

Se amesteca bine faina cu frisca lichida ,vaniliile si coaja de lamaie.

Se framanta  bine,dupa care se intinde foaie si se taie,eu insa m-am jucat putin pe foaie cu niste liniute,si au iesit foarte bine,zic eu

Se prajesc in ulei fierbinte pe ambele parti

Cand sant rumene se scot si se dau prin zahar pudra.

Usor ieftin si gutos

Ingredientele sant pt 2 portiI si jumatate,sa fie pt toate

Daca ti-a placut reteta noastra "Crostoli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

nadina73 1

16.08.2010, 15:17

bunica te inseli stiam ca vi si ti-am oprit

Dorothea 1

06.09.2010, 13:41

Draga Nadina!

Am vrut sati zic, ca eri am incercat si eu!! Si eu nu credeam... dar ce pot zice. Jumatae, am mincat eri si astazi mai mininc acuma.
Ma gindem, sati zic... foarte foarte foarte bune Nr. 1*

nadina73 1

06.09.2010, 17:07

ma bucur dorothea nu e retat mea ,dar ma bucur ca ti-a placut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tarta Banoffee