Creveti picanti in sos de portocale

de RoXx in Peste, 30 Noi 2013 | 6635 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr. creveti decorticati
  • 2 cepe verzi mici sau una mare
  • 3 catei de usturoi
  • 1 portocala mare
  • 1 lingura sos de soia
  • 1 lingurita sos piri piri
  • 1 lingurita rasa pudra de ghimbir
  • sare
  • piper
  • 1 lingura rasa faina
  • 2 linguri ulei floarea soarelui
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti picanti in sos de portocale:

Crevetii se spala si se verifica daca sunt curatati bine.Ceapa verde se toaca rondele.Usturoiul se toaca marunt.Intr-o tigaie incinsa se pune uleiul ,ceapa verde,usturoiul ,pudra de ghimbir,si coaja rasa de la portocala. Se soteaza 2-3 minute dupa care se adauga si crevetii.Sucul de la portocala se amesteca cu sosul de soia,sosul piri piri si faina.Se adauga totul in tigaie peste creveti ,se asezoneaza si se mai lasa cca 5 minute pana ce sosul este bine legat.Se servesc imediat alaturi de o garnitura de orez .

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti picanti in sos de portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

ieri la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap cu sos de rosii si usturoi