Crenvusti umpluti

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 17 Apr 2010 | 8317 vizualizari

 

by miha...super buni, eu nu manac de obicei crenvusti, dar pregatiti in felul asta nu ma puteam oprii :))

 

INGREDIENTE

  • 4 crenvusti
  • cateva feliute de cascaval
  • o felie pastrama de porc
  • smantana
  • branza topita la sul
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crenvusti umpluti:

crestam crenvustii pe mijloc, in asa fel incat sa ramana prinsi, iar in crestatura punem putina smantana, branza topita, cascaval si pastrama.

dam la cuptor pt cca 10 min, pana se topeste cascavalul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvusti umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]