Crenvursti in aluat (putulici)

de Mirela Suba in Aperitive / Garnituri, 5 Noi 2013 | 6736 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr branza sarata rasa
  • 1 ou
  • 1 lg bicarbonat de sodiu stins cu otet
  • faina cat cuprinde
  • 12 crenvursti (sau cat este nevoie)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crenvursti in aluat (putulici):

Se pun toate indredientele intr-un lighean mediu, apoi se pune bicarbonatul stins cu otet si se apuca la framantat si se adauga treptat faina pana se face o coca.

Crenvurstii se taie in doua si dupa aceea se ia cate o jumatate, se face o bila din aluat si se pune cate un crenvurst. Din coca se fac bilute si se intind in palma ca sa se poata inveli crenvurstul.

Int-o oala se pune mult ulei se se prajesc crenvursti in aluat.

Se servesc cu sos sau ketchup

Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvursti in aluat (putulici)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

laura_n 1

05.11.2013, 15:01

ce gustoase tre sa fie, mai nasol e cu crenvustii, mai bine alti carnaciori

Rocsi 1

05.11.2013, 20:21

Faini.

Mirela Suba 1

06.11.2013, 22:29

merse cu orice carnacior

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carnati in foietaj cu chimen