Crenvurşti in aluat de foietaj

de Mihaela11_jo in Aperitive / Garnituri, 31 Ian 2012 | 11480 vizualizari

 

De ceva timp imi facea cu ochiul reteta lui Madi_marin de crenvursti in aluat de foietaj.
Au iesit super ; multumesc Madi.
http://www.bucataras.ro/retete/foitaj-cu-crenvursti-4460.html

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de aluat de foietaj( 500g)congelat  
  • 1 conserva de crenvurşti  
  • 1 ou  
  • mac
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crenvurşti in aluat de foietaj:

Aluatul se scoate de la congelator si se lasa sa se dezghete.

Se taie fasii de alaut de 1.5 cm latime.

Crenvurştii se taie in 3 bucatele, care se infasoara in fasiile de aluat; se inchid bine capetele.

Se aseaza intr-o tava captusita cu hartie de copt si se ung cu ou batut cu apa; se presara cu mac.

Se dau la cuptorul preincalzit la 180 de grade 18-20 de minute pana aluatul ia o culoare aurie.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvurşti in aluat de foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Butoiase din castraveti cu branzeturi