Cremwursti in bacon si aluat de foietaj

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 5 Oct 2012 | 4965 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cremwursti
  • 5-6 felii de bacon
  • 1 pachet de 240g aluat de foietaj
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cremwursti in bacon si aluat de foietaj:

Cremwurstii se invelesc in bacon si apoi se taie in 4 bucati fiecare. Aluatul de foietaj se portioneaza in dreptunghiuri ca sa ramana o portiune din cremwursti in afara. Se pun in tava pe care se pune foaie de copt si se dau la cuptorul incins.

Nu am folosit toata foaia si cu restul am facut o umplutura dulce si am facut pateuri cu gem si nuca.

Au stat la cuptor pana s-au rumenit frumos.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cremwursti in bacon si aluat de foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carnati in aluat