Cremes

de Alexandra Burz in Prajituri, 16 Dec 2013 | 7646 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii crema cremes Dr Oetker
  • 750 ml lapte
  • 250 ml frisca lichida
  • 1 pachet foi cremes din comert
  • zahar pudra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cremes:

Intr-un bol se pune laptele, se adauga praful pentru crema de cremes si se mixeaza conform instructiunilor de pe cutie.

Separat se mixeaza frisca lichida pana devine o spuma tare.

Se adauga in crema obtinuta anterior si se amesteca de sus in jos cu o lingura.

Se umplu foile de cremes.

Se pudreaza cu zahar pudra.

TIPS-URI

1

optional se poate pune un strat de frisca deasupra cremei si foaia de deasupra sa o sfaramam

Daca ti-a placut reteta noastra "Cremes" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

Barista Max Espresso Machine

- 801 lei
2799.99 lei
1999.00 lei

COMENTARII (26)

RuxyRux 1

21.12.2013, 13:25

Hai sa-ti spun eu un secret Crystyna...inainte sa pui foile faramiteaza-le....si desigur lasa cateva ore acoperit cremesul cu o greutate deasupra sa se poata inmuia

Uite asa ca sa ai o idee despre ce iti spun...

http://www.bucataras.ro/retete/cremsnit-vanilat-28684.html

crystyna_buna 1

21.12.2013, 13:36

sarumana multumesc asa o sa fac......sarbatori fericite

Alexandra Burz 1

28.12.2013, 19:21

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cremeş (cremşnit)