Crema de zahar ars

de jolygina in Prajituri, 6 Noi 2011 | 7169 vizualizari

 

zilele astea as fi mancat o crema de zahar ars asa ca mi-am indeplinit dorinta si nu am mai stat pe ganduri si m-am apucat de treaba

 

INGREDIENTE

  • 5 oua 
  • 1 litru de lapte 
  • 250 g zahar 
  • 6 linguri zahar  pentru caramel 
  • esenta de vanilie 
  • coaja de la o portocala 
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de zahar ars:

Caramelizam zaharul si il intindem foarte bine pe forma in care facem crema .

Dupa care amestecam zaharul cu ouale bine ,adaugam laptele usor si esenta de vanilie si amestecam bine pana s-a topit tot zaharul .

Turnam crema in tava caramelizata si punem tava la cuptor timp de 30-45 de minute ,pana ce vedem ca  s-a legat foarte bine .

Asezam crema in cupe si o lasam la rece vreo 2 ore apoi poate fi servita .

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de zahar ars" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]