Crema de spanac cu cascaval afumat

de mihaelar63 in Mancaruri de legume, 25 Apr 2019 | 2651 vizualizari

 

 Bineinteles ca reteta porneste de la ingredientele  principale pe stoc : Spanac verde si o bucata de cascaval afumat stingher. Cascavalul a legat foarte bine compozitia si a dat gust bun .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr spanac verde
  • 200 gr cascaval afumat
  • 100 ml lapte
  • 50 gr unt
  • 2 cepe verzi
  • 1/2 lingurita pudra usturoi
  • 1/4 lingurita pudra nucsoara
  • 1/4 lingurita piper brazilian
  • sare
  • ardei iute pentru decor
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de spanac cu cascaval afumat:

  1. Spanacul se spala, se scurge de excesul de apa.
  2. Curatati , spalati si taiati marunt ceapa verde .
  3. Intr-o tigaie Wok incapatoare se pune la sotat usor  ceapa verde .
  4. Se aduga spanacul si laptele . Sarati .
  5. Cand spanacul a inceput sa se inmoaie  trageti de pe foc si cu blenderul omogenizati amestecul .
  6. Condimentati cu piper,pudra de usturoi  si nucsoara .
  7. Cascavalul se taie cubulete marunte si se incorporeaza in amestecul cu spanac cat este fierbinte .
  8. Gustati si sarati/ condimentati daca mai este nevoie .
  9. Decorati cu codite de ceapa ,ardei iute rosu si feliute de cascaval afumat ..
  10. Crema de spanac trebuie servita foarte calda , rece va incepe sa se branzeasca -doar contine branza , nu-i asa ? :D

TIPS-URI

1

Serviti crema de spanac cu cascaval afumat , foarte calda .

2

Noi am servit aceasta crema langa degetele de pui in pesmet .

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de spanac cu cascaval afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spanac sote