Astăzi îți prezentăm o rețetă ingenioasă pentru un aperitiv mai mult decât savuros, cu cremă de brânză și ceapă caramelizată și bacon. Pentru Crema de brânză cu mărar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome, sunt necesare câteva ingrediente: crema de brânză, mărar, ceapă, bacon și cola.
Cum se prepara Crema de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome:
Curăță și taie ceapa julien. Taie baconul în fâșii subțiri.
Încinge o tigaie pe foc și pune baconul la rumenit. Lasă-l la gătit până se prăjește bine și devine crocant, apoi scoate-l pe o farfurie.
În aceeași tigaie, pune ceapa la rumenit. Lasă-o la gătit până devine și ea crocantă, apoi adaugă baconul peste ea. Toarnă cola în tigaie și lasă la gătit până scade lichidul și se caramelizează ceapa și baconul.
Amestecă crema de brânză cu mărar tocat mărunt, sare și piper. Montează amestecul de brânză pe un platou și pune deasupra dulceață de ceapă cu bacon.
Servește cu pâine prăjită, aromatizată. Este o combinație absolut delicioasă și merită să o prepari și tu.
Încearcă și rețeta de Cremă de ardei copți cu brânză feta sau rețeta de Humus cu ardei copt.
Îți recomandăm și rețeta de Cremă de brânză picantă.
Poftă bună!