Crema de branza cu marar si ceapa rosie

de susu in Aperitive / Garnituri, 22 Ian 2013 | 6686 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr branza de vaci
  • 2-3 lingurite smantana grasa
  • 1 ceapa rosie
  • 2 fire ceapa verde
  • Chimen
  • ½ legatura marar
  • Sare
  • Vegeta
  • Boia dulce
  • Curry
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de branza cu marar si ceapa rosie:

Tocam ceapa si mararul foarte marunt dupa care le amestecam cu celelalte ingredient dupa gust. Se da la rece inainte de servire. Merge foarte bine si cu paine prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de branza cu marar si ceapa rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]