Crema de branza Ama

de Sabina in Aperitive / Garnituri, 23 Mai 2009 | 4547 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie branzica Fagaras
  • 1 ou fiert
  • ceapa verde sau rosie
  • cateva masline tocate
  • piper
  • sare
  • rozmarin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de branza Ama:

Amestecam branza cu ceapa marunt tocata, maslinele si oul caiat cubulete. Condimentam cu sare, piper si rozmarin dupa gust. 

Painea se prajeste intr-o tigaie unsa cu putin ulei de masline. 

Se intinde crema de branza peste paine prajita si se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de branza Ama" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

nadina73 1

19.09.2010, 01:30

adry88 1

20.05.2011, 12:23

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 18:15

bunaaaa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite umplute in sos de marar verde