Crema de branza

de SanatateAcasa in Aperitive / Garnituri, 24 Feb 2012 | 3439 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru 3 portii:
  • 3 felii de paine taraneasca, din faina neagra,
  • 200 de grame de branza dulce,
  • jumatate de legatura de marar proaspat,
  • cimbru uscat (cam 1 lingura),
  • piper negru macinat( cam jumatate de lingura)
  • putina sare.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de branza:

Branza se amesteca bine. Se spala mararul, se toaca marunt de tot. Se amesteca mararul cu cimbrul, sarea si piperul. Toate acestea se adauga peste branza si se amesteca. Crema se branza se poate pastra in frigider. Se poate servi la micul dejun, unsa pe paine, ca aperitiv pe felii de bagheta etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de ciuperci