Crap pane cu sos de usturoi

de sasha in Crap / Caras, 4 Apr 2013 | 3921 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 crapi fara cap
  • 2 oua
  • faina
  • sare
  • piper 
  • 2 capatani de usturoi
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap pane cu sos de usturoi:

Curatam, spalam pestele si-l taiem pe jumatate. Il presaram cu sare si piper, il dam prin faina, apoi in ouale batute si il punem la prajit in mult ulei, 5 minute pe fiecare parte. Il scoatem si il lasam sa se scurga de ulei intr-un servet. 

Pregatim sosul de usturoi ca la maioneza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap pane cu sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste pane