Crap la gratar cu cartofi copti si cascaval ras.

de dicarmencitta1957 in Crap / Caras, 20 Mai 2010 | 5970 vizualizari

 

Mancarea mea preferata, pestele in orice forma ar fi pregatit.

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati de crap portionat.
  • 1 kg cartofi de salata.
  • 200 gr cascaval delaco ras.
  • 25 sau 30 gr unt(1 lingura si jumatate de unt).
  • condimente:sare,piper roz proaspat macinat,tarhon uscat si rozmarin uscat.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la gratar cu cartofi copti si cascaval ras.:


Curatam si spalam cartofii,apoi ii vom pune in tava yena, ii vom asezona cu condimentele mai sus mentionate(fiecare pune ce condimente doreste).Vom baga tava la cuptor pentru 50 de minute.Dupa 50 de minute scoatem tava si vom pune 200 gr de cascaval delaco ras.Mai bagam tava pentru inca 10 minute la cuptor.Separat vom pregati gratarul si vom pune bucatile de crap pe gratar.Vom lasa cate 15 minute pe fiecare parte.Dupa 25 sau 30 de minute crapul va fi gata preparat.Vom servi crapul alaturi de o garnitura de cartofi copti in tava la cuptor si cu mult cascaval ras pe deasupra.Cand pun tava cu cartofi in cuptor pun pe deasupra si cateva cubulete mici de unt(25 sau 30 gr de unt).Acest unt va da o aroma deosebita cartofilor.Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la gratar cu cartofi copti si cascaval ras." nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saramura de crap