Crap la cuptor

de Irina in Crap / Caras, 28 Apr 2009 | 12372 vizualizari

 

Duminica a fost al meu sot iar la pescuit! In Piata Moghioros, desigur...Asa ii place lui sa spuna!
A venit cu doi crapi frumosi pe care i-am aruncat direct in tava. Mai frumos a fost ca nici nu a trebuit sa pregatesc eu pestele ci...musafirii! Sa va mai spun ce delicios a fost? Ne-am lins pe degete.

Mie nu mi-a mai ramas altceva de facut decat sa va povestesc si voua:

 

INGREDIENTE

  • 2 crapi
  • 2 cepe
  • 2 ardei capia
  • ardei iute
  • cateva rosii
  • usturoi
  • cateva frunze de dafin
  • verdeata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la cuptor:

Am crestat crapii si i-am asezat in tava. Am pus deasupra ceapa taiata, usturoiul, ardeii capia, ardeiul iute, foile de dafin si rondele de rosii. In plus am mai adaugat fasii de ardei copt. Am presarat verdeata pe deasupra, am stropit cu ulei, vin alb demisec, dupa care am pus tava in cuptorul incins deja cam o ora si jumatate. 

Am lasat pestele pana s-a patruns bine, verificand din cand in cand si stropindu-l cu zeama din tava.

Iata ce a iesit:

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

luminita20_2006 1

12.05.2009, 18:19

waw...vreau si eu....arata fantastic...eu sunt inebunita dupa peste insa acasa la mine sotul nu prea bate cu el...asa ca fac foarte rar

mihaelar63 1

27.01.2010, 12:36

daca vad peste si rosu..... ce ai tu acolo nu mai are nici o sansa sa fie mancat de altcineva .

Irina 1

03.02.2010, 22:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saramura de peste