Crap in crusta la cuptor

de mihaelar63 in Crap / Caras, 11 Ian 2011 | 8865 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg crap
  • pt  marinata :
  • 2 linguri ulei masline  ,
  • 2 linguri sos de soia ,
  • 2 linguri sos Worchester  , 
  • 2 linguri zeama de lamaie , 
  • 1 lingura cimbru  verde tocat ,  
  • sare ,
  • piper  ,
  • boia
  • In plus:
  • 100 gr faina malai
  • 100 gr pesmet 
  • salata verde
  • ardei iute
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap in crusta la cuptor:

Pestele se curata , se spala si se portioneaza rondele .

Se amesteca ingredientele pt. marinata .

Crapul se  pune in sosul pt . marinata la rece 2-3 ore.

Rondelele se tavalesc prin pesmet amestecat cu faina de malai.

Se coc la cuptor in tava tapetata cu hartie de copt  aprox. 20 min.

Serviti  crapul crocant cald  decorat cu salata verde si ardei iute .

TIPS-URI

1

daca doriti merge bine cu mujdei de usturoi .

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap in crusta la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

ieri la 10:06

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap cu sos de rosii si usturoi