Crap de dunare copt

de susu in Crap / Caras, 22 Mar 2016 | 4428 vizualizari

 

O reteta delicioasa si sanatoasa

 

INGREDIENTE

  • 6 fileuri sau rondele de crap
  • cateva felii de lamaie
  • optionalulei de masline
  • condimente
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap de dunare copt:

Pestele portionat se unge pe ambele parti cu putin ulei si condimente si se da la rece cateva ore. Ungem o foaie de aluminiu cu ulei de masline, asezam cate 3 buc de peste si-i ungem si pe deasupra. Punem lamaia peste. Strangem folia pachet si intoarcem marginile pliate in sus sa nu se scurga zeama in tava. Dam la cuptor la 200 de grade timp de 30 de minute, desfacem folia si mai lasam 5-10 minute sa se rumeneasca putin. Puteti servi cu lamaie sau sos din legume coapte : blenduim rosii, ardei capia si usturoi coapte si le amestecam cu ulei de masline, sare si patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap de dunare copt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

ieri la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Medalion de crap la cuptor