Crap cu sos de rosii

de Florin A in Crap / Caras, 20 Dec 2015 | 4525 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  un crap
  • o lingurita cu busuioc
  • o ceapa rosie mare
  • cativa catei de usturoi
  • 200 ml suc de rosii de casa
  • sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap cu sos de rosii:

Se cresteaza pestele din loc in loc, se condimenteaza cu sare si piper, se persara busuiocul si printre crestaturi se adauga cateii de usturoi feliati.

Se unge uniform cu suc de rosii si se aduaga in tava, pe langa crap, rondele de ceapa rosie.

Se da la cuptor pentru 40 de minute, la 160 de grade.

Se serveste cald!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]