Crap cu bulion, lamaie si mujdei de usturoi

de Ina in Peste, 13 Dec 2015 | 4941 vizualizari

 

"Nicio masa fara peste", sau ... " peste, vecina! " cum zicea o reclama comunista :))) 
O reteta delicioasa :X 

 

INGREDIENTE

  • -8 bucati mari de crap ( eu am avut un crap de 3,5 kg )
  • -100 ml ulei
  • -150 g bulion
  • -2 capatani de usturoi
  • -1 lamaie mare
  • -200 ml vin alb
  • -piper,
  • -sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap cu bulion, lamaie si mujdei de usturoi:

Crapul se curata, se spala, se da sare si piper si se freaca cu usturoi.

Se asaza intr-o tava cu ulei, in care s-a pus o bucata de hartie de copt pentru ca pestele sa nu se prinda de tava.

Se toarna pe deasupra bulionul subtiat cu apa si mujdeiul de usturoi si se da la cuptor, stropindu-se din cand in cand cu sosul format. Cantitatea de lichid nu trebuie sa depaseasca inaltimea bucatilor de peste.

Cand este aproape gata, se asaza peste peste felii de lamaie, se toarna vinul si se da vasul la cuptor din nou pentru inca 15 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap cu bulion, lamaie si mujdei de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Andra_Constantinescu 1

14.12.2015, 22:20

Bun bun!

dantes 1

15.01.2016, 07:47

Bun!

RuxyRux 1

17.01.2016, 21:40

Wow! Asa mult imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute festive din carne de curcan - Reteta dietetica

ieri la 13:59

Mâncărică de cartofi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:06

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

pe 01.02 la 20:48

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saramura din burta de crap romanesc