Cozze alla marinara

de Bya Ralu in Fructe de mare, 3 Mai 2012 | 8809 vizualizari

 

preferatele mele..imi plac foarte mult,dar e prima data cand am facut in rest am mancat in italia,au iesit destul de bune si ale mele

 

INGREDIENTE

  • 1 kg midii
  • 2-3 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei masline
  • 2 linguri bulion
  • 1 pahar vin alb
  • peperoncino,patrunjel maruntit,piper si sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cozze alla marinara:

Se spala foarte bine midiile, se da chiar cu un burete de sarma pe ele ca sa se curete de tot.

Intr-o tigaie wok punem uleiul de masline, condimentele si usturoiul zdrobit, dupa cateva minute se adauga midiile, se acopera cu un capac 5 minute, se subtiaza bulionul cu vinul alb si se adauga deasupra. Se pun midiile cu sosul intr-un vas termorezistent si se da la cuptor 10 minute.

Se serveste cu paine prajita.

TIPS-URI

1

se serveste cu un pahar de vin alb sec

2

midiile care nu s-au deschis se arunca

Daca ti-a placut reteta noastra "Cozze alla marinara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Scoici Saint-Jacques pe pat de mango cu spumă de vanilie şi lime