Covrigei umpluti cu carne

de Ksenya in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2013 | 9043 vizualizari

 

Seria retetelor preparate rapid continua....Astazi m-am hotarat sa expun o reteta extrem de simpla dar ideala pentru o seara cu prietenii la un ''Rummy'' :)

 

INGREDIENTE

  • 2 pungi covrigei (eu am luat Pambac)
  • 500 g umplutura ca pentru parjoale
  • 500 ml lapte
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covrigei umpluti cu carne:

Covrigeii se pun la inmuiat in lapte cald, apoi se ia fiecare covrigel  in parte si se umple cu carnea tocata,se aseaza pe o  tava tapetata cu hartie pergament.Oul il batem spuma si ungem covrigeii .Dam la cuptorul preancalzit  la 200 grade timp de  10 min.

Se servesc atat calzi cat si reci.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigei umpluti cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua de gasca umplute