Covrigei cu cascaval si telemea

de Geanina87 in Aperitive / Garnituri, 1 Ian 2017 | 27865 vizualizari

 

Bunatati pentru colindatori

 

INGREDIENTE

  • 250 g telemea
  • 150 g cascaval ras
  • 100 g untura
  • 150 g unt de 80% grasime
  • 1 ou
  • 300 g faina
  • 1 lingurita sare
  • 1 ou pt uns
  • putin boia dulce (pt.culoare)
  • mac
  • susan
  • chimen
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covrigei cu cascaval si telemea:

Se amesteca branza, untul moale (la temperatura camerei), untura si oul. Cand compozitia e ca o pasta, adaugam cascavalul ras si faina putin cate putin, pana cand devine un aluat nelipicios. Intindem o foaie pe masa de lucru si decupam covrigeii cu forma speciala, dupa care ii asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Ii ungem cu oul batut amestecat cu boia si presaram dupa preferinta mac, susan sau chimen. Dam la cuptorul preincalzit la 180 grade C, pana se rumenesc. 

TIPS-URI

1

Se pastreaza f. bine in cutii metalice.

2

Ies 4 tavi de covrigei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigei cu cascaval si telemea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

ieri la 07:12

Covrigi sticks - Aluat rapid din două ingrediente

pe 22.09 la 09:35

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]