Covridog

de lucy2002 in Aperitive / Garnituri, 12 Dec 2019 | 7381 vizualizari

 

Foarte buni de luat ca pachetel la munca sau la scoala!

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 250 gr faina
  • 150 ml lapte
  • 10 gr drojdie proaspata
  • 1/2 lingurita de zahar
  • 30 ml ulei
  • 7 gr sare
  • Umplutura:
  • 9 bucati de cabanos
  • Decor:
  • un ou
  • susan
Portii: 9
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covridog:

Din ingredientele de mai sus se face un aluat.

Se cerne faina intr-un bol, drojdia se amesteca cu zaharul. Dupa ce a devenit lichida drojdia, o amestecam cu laptele caldut si incepem sa amestecam cu faina. Va rezulta un aluat omogen pe care il framantam cu mana iar la final adaugam uleiul putin cate putin si framantam bine. Lasam aluatul 30 de minute sa creasca pana isi dubleaza volumul, apoi il intindem pe blatul de lucru si taiem fasii de 1,5 cm latime. Se ia fiecare fasie in parte si se ruleaza pe cabanos iar la capete se lipesc bine . Se procedeaza asa pana la epuizarea cabanosului. La final se ung cu ou batut si se presara susan. Tava se da la cuptorul preincalzit la o temperatura de 180 grade pana se rumenesc frumos!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Covridog" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

ieri la 14:58

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere - Rapida si spornica

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:58

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv omleta cu cartofi, salam si cascaval