Cous-cous cu tocana de porc

de adela1981 in Porc, 5 Apr 2012 | 6802 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cepe albe
  • 1 ceapa rosie
  • 3-4 catei usturoi
  • 600 gr pulpa de porc
  • 2 linguri pasta de ardei
  • 50 ml ulei
  • sare, piper
  • chimen macinat
  • 150 gr cous-cous
  • patrunjel verde tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cous-cous cu tocana de porc:

Carnea o spalam si o taiem cuburi, ceapa si usturoiul, o tocam marunt. Calim ceapa in ulei, pana ce devine sticloasa, apoi adaugam usturoiul, pasta de ardei si carnea. Lasam  pe foc incet 5 min, apoi turnam apa, sa cuprinda toata carnea si condimentam cu sare, piper si chimen dupa gust. Lasam sa fiarba la foc mai incet, acoperit cu un capac pe jumatate. Daca a scazut si nu a fiert apa, adaugati apa clocotita.  

Intre timp fierbem apa, sa fie 300 ml si un praf de sare, cand a dat in clocot, adaugam cous-cous, luam de pe foc si lasam sa se umfle, dinn cand in cand amestecam sa nu se lipeasca intre ele.

Dupa ce a fiert tocanita, se serveste alaturi de cous-cous si patrunjel verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cous-cous cu tocana de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Porc cu cus-cus