Cous - cous cu mere - de post (fără ulei)

de DinDragostePentruGatit in Dulciuri, 4 Apr 2012 | 4969 vizualizari

 

Nu-i nimic spectaculos, e doar o idee pentru un dulce de post ce se prepară aproape singur! :)

 

INGREDIENTE

  • 1 cană cous - cous;
  • 5 mere verzi;
  • 5 lg zahăr;
  • 2 pliculețe zahăr vanilat;
  • un vârf lgț scorțișoară;
  • 1 lg apă de flori de portocal (opțional);
  • 2-3 lg ulei de floarea soarelui (opțional);
  • sare.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cous - cous cu mere - de post (fără ulei):

Se spală, se decojesc merele și se taie cuburi. 

Se călesc împreună cu zahărul, esența și scorțișoara.

Se adaugă măsura de cous - cous, 2 + 1/2 măsuri apă caldă, sare, se fierbe totul circa 3 minute și se acoperă cu un capac.

Se poate adăuga și 2-3 linguri ulei de floarea soarelui, pentru un gust mai bun.

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cous - cous cu mere - de post (fără ulei)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]