Cotletele de purcel pe gratar cu pepenasi murati

de MVMih in Porc, 8 Apr 2011 | 5376 vizualizari

 

Ceva bun se face repejor dar trebuie sa aveti pepenasii de-a gata :)

 

INGREDIENTE

  • 2 cotletele de purcel (proaspete)
  • sare
  • piper in 3 culori 
  • ulei de masline
  • pepenasi murati in sare
  • morcovel murat
  • busuioc
  • cimbru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotletele de purcel pe gratar cu pepenasi murati:

Cotletele de purcel proaspete, spalate un pic, batute usor cu ciocanelul de specialitate, date cu putina sare, speriate cu putin piper si cremuite bine cu condimentele si uleiul de masline.

Cam jumate de ora la rece si pe urma la sfarait pe gratar, cat sa fie cat de cat fragede sa nu para ca mancam coaja de copac. Pe urma fripturica lasata cam 7-8 min intr-un vas acoperit sa se odihneasca si sa isi lase si un strop de savoare.

Avand in vedere faptul ca este simplu si mi-a fost ceva fomica, la farfurie cu una din muraturile mele preferate....pepenasiiiiii.

Sper sa va placa.

Hai la masa!!! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotletele de purcel pe gratar cu pepenasi murati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

MotanLaOale 1

11.04.2011, 09:15

mamaieelena 1

11.04.2011, 09:26

MVMih 1

11.04.2011, 14:20

Pentru Cris2711...am facut azi ceva fiert...poate te tenteaza mai mult decat gratarul de cotletele si e la alegere vitel/purcel

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Risotto cu ciuperci si carne de porc