Cotlete la tigaie a la Adela

de Bucataras in Porc, 30 Apr 2009 | 5134 vizualizari

 

“Buna! Multumesc pt publicarea retetei cu tortul de pepene; si pentru ca am aflat ca pot participa cu mai multe retete, insist si vin cu Cotlete la tigaie”, a scris Adela pe e-mail.

 

INGREDIENTE

  • 2 cotlete
  • 2 linguri de mustar
  • 1 lingurita de miere
  • o lingurita de otet balsamic
  • 1 lingurita de ulei de masline, cimbru;
  • 1/2 unt
  • un pahar vin rosu;
  • ciupercute champinions
  • muraturi asortate.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlete la tigaie a la Adela:

Amestecam mustarul, mierea, otetul uleiul, cimbru, sare si ulei, ungem bucatile de carne si le lasam la marinat vreo 2 ore.
Incingem tigaia, punem untul sa sfaraie, punem bucatile marinate, le rumenim bine pe ambele parti, apoi turnam vinul si le lasam pe foc pana scade vinul; ciupercutele se curata, sareaza si se pun pe gratar.
Se monteaza totul frumos pe farfurioara si cu acrituri asortate.
Sper sa va placa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete la tigaie a la Adela" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

la 11:51

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura tiganeasca de porc- la gratar