Cotlet Zingara

de alyys in Porc, 3 Iun 2009 | 11522 vizualizari

Cotlet Zingara

 

Foarte usor de facut si ffffffoarte bun

 

INGREDIENTE

  • cotlet0.800 kg
  • vin  alb 0.200 l
  • sunca presata 0.200  kg
  • ciuperci proaspete 4 buc
  • faina
  • suc de rosii 0.250 l
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet Zingara:

Carnea se spala, se taie felii se bate, 2 la portie.Sunca se taie fasii,ciupercile se spala si se taie sferturi.Carnea se  condimenteaza cu sare si piper sise da prin faina si se prajeste in ulei incins ,se stinge cu vin ,se adauga sucul de rosii ,sunca si ciupercile ,se lasa la fiert pana scade putin sosul .

se serveste bucati de carne acoperite cu sos ,sunca si ciuperci .

POFTA BUNA

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet Zingara" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

alyys 1

03.06.2009, 14:59

si eu va salut pe toti .

Bunica 1

31.07.2009, 11:32

Am pregatit si eu cotlet dupa reteta ta.. A iesit excelent. Te asteptam si cu alte retete deosebite.

gaby_gabytza 1

20.09.2011, 20:22

buuuuuuuuun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

ieri la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]