Cotlet si muschiulet de porc umplut

de diaconta in Porc, 26 Dec 2010 | 21366 vizualizari

 

O idee buna de aperitiv sau de o friptura cu sos si garnitura.

 

INGREDIENTE

  • o bucata cotlet de porc( 1.200 kg)
  • o bucata muschiulet de porc
  • 500 gr carne tocata de porc
  • usturoi
  • verdeata
  • rozmarin
  • morcovi
  • 2 oua
  • sare,piper,vegeta
  • sos de soia
  • ceapa
  • telina
  • mar
  • ghimbir
  • ulei
  • vin
  • supa de legume
  • smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet si muschiulet de porc umplut:

Cotletul e de preferat sa fie mai subtirel.

Cu ajutorul unui cutit se face o taietura prin mijlocul cotletului,apoi incercam sa facem un "buzunar" in care vom pune umplutura.

La fel procedam si cu muschiuletul de porc.

Se condimenteaza cotletul si muschiuletul ,se presara cu rozmarin si se lasa la rece pentru cateva ore.

Carnea tocata se condimenteaza la fel ca si compozitia pentru carnati.Se pune usturoi si piper cat sa fie suficient de condimentata.Se adauga cele doua oua batute,verdeata morcovi mici congelati.

Cu aceasta compozitie se umple cotletul si muschiuletul.Dupa aceasta operatiune acestea se prajesc putin intr-o tigaie cu ulei.Astfel porii se vor inchide si carnea va ramane mai suculenta.In cazul cotletului atat cat este posibil,carnea fiind mai seaca.

Intr-o tava se pune ulei si se face un pat din morcovi,ceapa,telina,mar si ghimbir.

Se aseaza cotletul si muschiuletul,se pune deasupra putin sos de soia.Se adauga si supa de legume.Va fi nevoie de mult lichid,deoarece cotletul va sta la cuptor cam doua ore,muschiuletul va fi gata mai repede.

Cand carnea este facuta de jumatate se adauga si vinul si doua crengute de rozmarin.

Legumele le vom folosi pentru prepararea unui sos delicios.

Legumele se paseaza in blender si se subtiaza cu putina grasime din tava si smantana pana la obtinerea consistentei dorite.

Este un sos foarte aromat care se combina foarte bine cu cotletul care este o carne mai seaca.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet si muschiulet de porc umplut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 400 lei
1699.99 lei
1299.99 lei

Crockpot Express

- 50 %
999.99 lei
499.99 lei

COMENTARII (73)

Sylvia 1

30.12.2010, 00:47

Superb preparat si acesta

onuta 1

01.01.2011, 18:53

yammmyyy,

diaconta 1

01.01.2011, 20:06

Onuta multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale