Cotlet marinat la gratar

de MotanLaOale in , 10 Aug 2018 | 3645 vizualizari

 

"Gatesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale"

 

INGREDIENTE

  • 800 g cotlet de porc fara os feliat
  • condiment pentru gratar Delikat
  • condiment pentru porc Delikat
  • boia de ardei dulce Delicat
  • boia de ardei iute Delikat
  • ierburi de gradina Delikat
  • piper negru macinat proaspat Delikat
  • 50 ml ulei
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet marinat la gratar:

Bucatile de cotlet se curata si se spala.

Se usuca cu servetele absorbante.

Se amesteca sarea si condimentele Delikat cu uleiul intr-un castron, se pun si bucatile de cotlet si se amesteca bine sa fie unse toate bucatile.

Se lasa 4 ore la frigider, acoperite cu folie alimentara.

Se incinge gratarul, se unge cu slanina si se pun bucatile de cotlet la fript.

Se intorc de cateva ori pana se rumenesc frumos.

Se pot servi cu orice garnitura si salata sau muraturi.

Eu le-am mancat cu cartofi prajiti si ardei cu varza murati.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet marinat la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste cu legume la gratar reteta sanatoasa si delicioasa