Cotlet la cuptor cu piure de cartofi

de cocolina in Porc, 26 Apr 2012 | 5642 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 felii cotlet afumat
  • 50ml vin alb
  • boia dulce
  • ulei masline
  • 3 catei usturoi
  • piper
  • sare
  • Pentru piure:
  • 6 cartofi mai mari
  • margarina
  • lapte
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet la cuptor cu piure de cartofi:

Cotletul se taie felii de 1 cm grosime si se condimenteaza cu boia dulce, piper si putina sare. Intr-o tava se pune putin ulei, se aseaza cotletul, se adauga 50ml vin, usturoiul taiat felii si se acopera cu folie de aluminiu. Se baga la cuptor la temperatura de 150 grade pentru 20 minute. Dupa ce au trecut 20 minute se ia folia de aluminiu de pe tava si se mai lasa circa 5-10 minute sa se rumeneasca putin.

Cartofii se curata de coaja, se spala, se taie cuburi si se pun la fiert cu apa si putina sare. Dupa ce s-au fiert se scurg de apa, se piseaza bine, se adauga margarina, lapte si putina sare dupa gust. Se amesteca si se serveste cald cu cotletul.

POFTA BUNA!!!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet la cuptor cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu banane și ciocolată - Deliciu pufos și aromat

ieri la 09:14

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi

pe 12.05 la 20:55

Tartă cu caise

pe 12.05 la 20:45

Clătită XXL cu fulgi de ovăz

pe 12.05 la 20:32

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu os la cuptor!