Cotlet la cuptor

de alldaycooking in Mancaruri cu carne, 15 Apr 2012 | 7102 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 gr cotlet de porc fara os
  • sare
  • piper
  • boia
  • chimen
  • rozmarin
  • ierburi de Provence
  • 2 linguri ulei de masline
  • 50 ml vin alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet la cuptor:

Condimentele le-am amestecat cu cele 2 linguri de ulei de masline. Cu ajutorul unei pensule am distribuit uniform amestecul de condimente pe bucata de carne.   Am copt 10 minute la 250 grade Celsius.   Dupa 10 minute am adaugat vinul, am acoperit tava cu un capac si am redus temperatura de coacere la 220 grade Celsius.  

Ca si garnitura: mazare cu putin unt si marar si rosii cherry coapte.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet cu rosii si cascaval la cuptor